Galinytė Inga

Inga Galinytė yra tarpdisciplininio meno ir performanso menininkė. Jos dabartinis tyrimas skirtas empatijos reiškiniui ir jo transformuojančiai savybei, kuri paveikia žmones, trauminius išgyvenimus paverčiant vaizduotės šaltiniu. Jos tyrimų periferijoje yra miego ir tėkmės elementai kaip pauzės ir judėjimo simboliai, taip pat ritualiniai bruožai, atsirandantys bet kokio tipo sambūvyje, įskaitant nesibaigiantį suartėjimo ir atsiskyrimo procesą.

ART ACTION WEEK ‘MAS’ performatyvi instaliacija ‘Bad dream’. Idėja – Inga Galinyte, atlikėja – Inga Galinyte. Vilnius, Lietuva 2022 (progrese). Nuotrauka – Martynas Norvaišas.

CITE INTERNATIONALE DES ARTS atvira studija rezidencijoje  ‘Memory islands’. Idėja – Inga Galinyte & Chloé Bellemère. Atlikėjai – Inga Galinyte & Chloé Bellemère. Paryžius, Prancūzija, 2021 (progrese). Nuotrauka – Rahiche Hamid, Chloé Bellemère.

SKG BRIDGES UPRISING ART & CULTURE FESTIVAL performansas ‘Empathetic body: baths of future paradise’. Idėja ir choreografija – Inga Galinyte & Anna Papathasiou ft JGDubs, atlikėjai – Inga Galinyte & Anna Papathasiou ft JGDubs, šviesos dizainas – Cristian Petru. Salonikai, Graikija, 2019. Nuotrauka – Petros Chytiris.

Asmeninė svetainė